Varis Coaching - yrityksen tarina

Uteliaisuus ja oppimisen ilo valmennusten voimavarana

Varista on kuvattu uteliaaksi ja kekseliääksi linnuksi ja sen ydinvahvuuksiksi on eräässä lastenkirjassa mainittu innokkuus, sinnikkyys ja oppimisen ilo. 

 Tunnistan nämä ominaispiirteet myös omikseni, sillä olen utelias ikuinen oppija, joka sinnikkäästi ja luottavaisesti etenee kohti unelmaansa. Toivon saavani tehdä juuri sitä, minkä koen omaksi intohimokseni, ja haluan myös jakaa tätä innostusta ja osaamista muille.  Tuntui siis luontevalta perustaa yritys, jossa saan toteuttaa itselleni merkityksellisiä asioita, ja yhtä luonnollista oli nimetä yritykseni minulle rakkaaksi käyneen sukunimeni mukaan. 

Coaching yrityksen nimessä viittaa 1) yritysvalmennukseen tavoitteellisena esihenkilöille ja työyhteisöille räätälöitävänä valmennus- tai kehittämisprosessina, mutta myös 2) ohjausmuotoon, jossa coach tukee ja auttaa asiakasta kirkastamaan ja saavuttamaan henkilökohtaisia tai ammatillisia tavoitteitaan.

Nämä molemmat ovat keskiössä yritykseni toiminnassa. Näiden lisäksi autan organisaatioita laajemminkin esim. henkilöstön kehittämisen, muutosjohtamisen sekä työhyvinvoinnin ja HR-prosessien kehittämisen alueilla.