Lokakuu on ollut minulle resilienssin teemakuukausi. Tein myös ekan Varis Coaching –videon, hurraa. Pistin homman kerralla ja editoimatta purkkiin, koska olin luvannut videon lokakuussa ja hiukan hilkulle meni…
Uunituoreella videollani puhun muun muassa siitä, kuinka esihenkilö voi vahvistaa tiiminsä resilienssiä unohtamatta omaa hyvinvointiaan. Video löytyy Valmennukset-sivulta.
Tavoitteenani on #VarisCoaching in kautta jakaa yrityksille osaamistani siinä, miten organisaatioita johdetaan *inhimillisesti, *joustavasti ja uudistumiskyvykkäästi, *yksilön hyvinvointia kunnioittaen.
Tämän syksyn aikana olen puhunut useammalle yleisölle resilienssistä muun muassa näistä näkökulmista:
– Mitä tarkoitetaan yksilön ja organisaation resilienssillä?
– Millaisia ovat resilientin yksilön piirteet, entä organisaation?
– Miten resilienssiä voi kehittää?
– Miten omasta ja henkilöstön hyvinvoinnista voi pitää huolta haastavina aikoina?
– Mikä on esihenkilön rooli tiimin resilienssin vahvistamisessa?
– Millaista on resilientti kriisijohtaminen?
Kaivataanko organisaatiossasi tukea resilienssin ja hyvinvoinnin vahvistamiseen? Voisinko auttaa teitä esimerkiksi jollain seuraavista tavoista?
1) Koko henkilöstölle suunnattu noin tunnin Teams-puheenvuoro: Miten resilienssiään ja hyvinvointiaan voi vahvistaa haastavina aikoina?
2) Esihenkilöille kohdistettava puolen päivän valmennus: Miten resilienssiä voi kehittää? Mikä on esihenkilön rooli tiimin resilienssin vahvistamisessa? Millaista on resilientti kriisijohtaminen? Miten esihenkilö voi pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan haastavina aikoina?
3) Avainhenkilöiden coachaus psyykkisen valmennuksen menetelmin: Teemoja voivat olla esimerkiksi psykologisen joustavuuden ja resilienssin vahvistaminen sekä esihenkilö- ja johtamistyöhön liittyvien haasteiden kohtaaminen.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: kati@variscoaching.fi
PS: Marraskuu 2022 tulee olemaan yritykselleni inhimillisen johtamisen teemakuukausi. Inhimillisesti johdetussa organisaatiossa muun muassa tuetaan ihmisten resilienssin vahvistamista ja osataan ottaa tarvittaessa käyttöön resilientin kriisijohtamisen keinot. Mikä muu on tärkeää ja ajankohtaista inhimillisesti johdetussa organisaatiossa? Seuraa sivujani tai LinkedIn-tiliäni marraskuussa!